Baardgroei stimuleren

baardgroei stimuleren

Een man heeft hormoon testosteron nodig om een aantal processen in het lichaam te bevorderen: Het houdt het mannenlichaam gezond. Door middel van het medicijn Androgel kunt u de testosteron tekorten aanvullen oftewel uw testosteron veilig verhogen. Als u een mindere baardgroei heeft kunt u dit verhelpen door Androgel te kopen. Klik rechts op één van de oranje buttons voor meer informatie over dit medicijn.

Naast de baardgroei stimuleren helpt Androgel ook tegen andere kwaaltjes. Zo helpt het ook tegen een lagere testosteronspiegel, erectieproblemen, afname spierkracht, botontkalking etc.

Als u eenmaal heeft besloten een baard te laten staan, wilt u natuurlijk dat er zo snel mogelijk een prachtige, volle baard op uw gezicht verschijnt. Bij sommige mensen gaat dit erg goed en staat er inderdaad snel een mooie, volle baard op het gezicht, maar bij velen gaat dit toch lastiger dan gedacht. Hoort u bij de laatste groep en wilt u uw baardgroei stimuleren? Lees dan in dit artikel welke stappen u moet volgen om dit te doen.

Hieronder nog een aantal tips om uw baardgroei te stimuleren:

Stap 1: zorg goed voor uzelf

U zou het misschien niet verwachten, maar gezondheidsexperts kunnen aan uw haargoei zien of u gezond eet. Door gezonder te eten, wordt de baardgroei gestimuleerd en krijgt u simpelweg een mooiere, vollere baard. Daar komt nog bij dat u ook voldoende moet slapen, zodat de bloedcirculatie in het gezicht verbetert en de beschadigde huidcellen kunnen herstellen. Zorg dus goed voor uzelf, zodat u sneller een mooiere baard krijgt.

Stap 2: maak het gezicht regelmatig goed schoon

Haar groeit sneller als de huid goed schoon is. Om ervoor te zorgen dat uw gezicht goed schoon is, moet u het gezicht iedere ochtend en avond goed wassen. Eens per week pakt u de schoonmaakbeurt van uw gezicht nog grondiger aan, want dan gaat u uw gezicht eens goed scrubben. Het resultaat? Niet alleen een schonere huid, maar ook een baard die sneller groeit en voller is.

Stap 3: neem vitamines en supplementen

Er zijn twee supplementen die u kunt nemen om uw baard sneller te laten groeien, namelijk biotine en vitamine B. Daarnaast is het belangrijk om goed op uw eiwitten te letten, want ook deze voedingsstof zorgt ervoor dat uw baard sneller groeit. Eet veel vis, eieren en noten en uw baardgroei wordt van binnenuit gestimuleerd.

Stap 4: scheer u niet en heb geduld

In de eerste periode van het laten staan van uw baard, heeft u hoogstwaarschijnlijk de neiging om uw baard eens lekker te scheren. U denkt misschien dat de baard hierna sneller, beter of mooier gaat groeien, maar u moet simpelweg opnieuw beginnen met het laten groeien van uw baard. Doe dit dus zeker niet en laat de baard gewoon groeien, voor het beste resultaat.

Het is belangrijk om geduld te hebben als u uw baard laat groeien. Het duurt ongeveer vier tot zes weken voor u een mooie en volle baard heeft, dus houd hier rekening mee. Tot die tijd bent u hoogstwaarschijnlijk niet tevreden met uw baard, maar hier moet u gewoon vrede mee hebben. Na de periode van vier tot zes weken ziet uw baard er namelijk geweldig uit en blijft de baard er goed uit zien, dus het wachten is zeker de moeite waard.

Nu Androgel kopen zonder recept »

Baardgroei stimuleren
1.3 (25%) 4 stem(men)