Testim kopen

Testim gel is een gel voor mannen die aan symptomen lijden die wijzen naar een tekort aan testosteron. Testosteron is een mannelijk hormoon dat op natuurlijke wijze word aangemaakt. Als er problemen worden ondervonden met de aanmaak van testosteron kan deze gel worden voorgeschreven door een dokter. Het is dus niet mogelijk om Testim gel te bestellen zonder recept. Als het wordt voorgeschreven door de dokter kan je het kopen voor een bedrag van boven de 100 euro. Niet het goedkoopste maar wel een belangrijk medicijn. Het hormoon testosteron zorgt voor de secundaire geslachtskenmerken. Zonder dit hormoon kunnen er geen secundaire geslachtskenmerken ontstaan.

Testosteron

Testosteron is het hormoon dat voor de secundaire geslachtskenmerken zorgt. Testosteron is door dit heel belangrijk in het lichaam. Testosteron wordt in de teelbal aangemaakt en komt dan door het hele lichaam via het bloed. Zonder testosteron zouden er geen secundaire geslachtskenmerken zijn. Testosteron is een geslachtshormoon. Dit houdt in dat het hormoon door de geslachtsklieren wordt aangemaakt.1 van de redenen dat vrouwen deze niet aanmaken is doordat de aanmaak van dit hormoon via de teelbal wordt gedaan. Doordat dit hormoon niet door vrouwen wordt aangemaakt mogen ze Testim gel niet gebruiken en word dit ook afgeraden.

Secundaire Geslachtskenmerken

Secundaire geslachtskenmerken zijn de geslachtskenmerken die in de loop van de puberteit ontstaan. Deze heeft een pasgeboren baby dus niet. Voorbeelden van een secundair geslachtskenmerken zijn baardgroei, schaamhaar, baard in de keel, beharing in de oksel enz.. Zonder deze kenmerken kan je eigenlijk zeggen dat een jongen nooit uitgroeit tot een man. Testim gel is essentieel voor de mannen met testosteron problemen. Het zorgt ervoor dat het lichaam van de man niet achterloopt met de leeftijd. De secundaire geslachtskenmerken zijn ook belangrijk voor het zelfbeeld van een jongen.

Testim gel kopen

Testim gel is een gel met o.a. testosteron. Hierdoor kan u uw klachten verhelpen die u krijgt door een testosteron tekort. Deze gel kan alleen worden gekocht als het voorgeschreven is door een dokter. Zoals u misschien al kan weten is deze gel niet bedoeld voor vrouwen. Deze gel bevat een mannelijke hormoon dat voor negatieve effecten bij vrouwen kan zorgen.

Prijs

Testim gel is een prijzige gel net zoals de Androgel. Je koopt 5 g tubes die 50 mg testosteron bevatten. 30 tubes kosten 146,50 euro. Uw dokter bespreekt hoeveel tubes er door u mag worden gebruikt per dag, de gemiddelde dosis is 1 per dag. Dus u betaalt in principe 146,50 euro per maand aan testosteron. Dit kan natuurlijk ook variëren. De dokter kan natuurlijk ook minder of juist meer tubes per dag voorschrijven. Hoe meer tubes gel per dag hoe lager uw natuurlijke testosterongehalte en hoe hoger uw maandelijkse kosten een Testim gel. In Nederland wordt deze gel meestal vergoed door uw zorgverzekering.

Testim kopen

Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Symptomen te laag testosteron

Er zijn verschillende aspecten waaraan u kan zien dat u een laag testosterongehalte heeft. Door middel van Testim gel kunt u uw testosteron veilig verhogen.

Verminderd libido
Dit houdt in dat u minder zin heeft in seks. Wanneer u haast geen zin meer heeft of bijna geen zin meer heeft in seks kan u een afspraak maken met de huisarts om over dit te praten.

Erectieproblemen
Een erectie is wanneer de zwellichamen zich vullen met bloed wat ervoor zorgt dat de penis hard wordt en eventueel toeneemt in grootte. Wanneer u van u zelf merkt dat hij niet meer echt hard wordt of dat hij überhaupt niet meer hard wordt kunt u uw dokter spreken.

Vermoeidheid
Een ander symptoom is dat u uw minder lekker gaat voelen. U merkt waarschijnlijk zelf al dat u minder energie op de dag heeft en soms ook geen zin. Dit komt doordat er een tekort aan testosteron is.

Slaapproblemen
Wanneer u moeilijk in slaapt valt of aanzienlijk minder slaapt zouden wij aanraden om de dokter te spreken. Slaaptekort is nooit wat positiefs en als het geen laag testosterongehalte is kan het wel een ander probleem zijn.

Stemmingswisselingen
Als u merkt dat u snel van stemming wisselt. Van bijvoorbeeld boos naar blij en dan weer naar verdrietig kan dit komen doordat u last heeft van uw testosterongehalte dat te laag is. Dit kan ook depressiviteit veroorzaken.

Lichamelijke veranderingen
Door een laag testosterongehalte kunnen er ook lichamelijke veranderingen plaatsvinden. Een bekend symptoom is dat de spiermassa afneemt. Dit kan dan ook leiden naar vermoeidheid en lusteloosheid door het simpele aspect van minder spiermassa is ook minder energie. Ook kan het buikvet toenemen. Deze verandering is geen pretje omdat dit zorgt voor een slechter zelfbeeld.

Bijwerkingen

Zoals haast elk medicijn heeft ook Testim gel negatieve bijwerkingen. Op de plekken waar u het insmeert kan uw onder andere acne krijgen of vette huid. Ook kan er huidirritatie ontstaan en hoofdpijn door deze gel. Het lichaam moet er aan wennen maar als de klachten te hevig worden zouden wij aanraden om een afspraak met uw huisarts te maken. Voor de acne en vette huid die u kan krijgen kan u ook naar de huisarts. Die kan indien mogelijk een medicijn voorschrijven tegen deze symptomen. Voor zwangere vrouwen wordt aangeraden om niet in de buurt te komen van deze crème omdat deze schadelijk kan zijn voor ongeboren baby’s in verband met het testosteron dat pas heel actief wordt in de puberteit om de secundaire geslachtskenmerken te laten vormen.

Wanneer Testim gel niet gebruiken

Testim gel is over het algemeen niet schadelijk voor mannen op een paar uitzonderingen na. Deze crème wordt afgeraden om te gebruiken als u overgevoelig bent voor testosteron of andere ingrediënten van de gel. Ook als u jonger dan 18 bent wordt het niet aangeraden om deze crème te gebruiken. Als u last heeft van prostaatkanker en borstkanker en/of last heeft gehad wordt er aangeraden om deze crème niet te gebruiken.

Reviews

Het product is nog niet echt heel bekend maar er zijn wel reviews. In 1 review wordt er gesproken dat het product haast meteen werkt. Deze persoon heeft ervaren dat Testim gel binnen 2 dagen is gaan werken. Hij heeft ervaring in pillen en soortgelijke crèmes maar dat er altijd problemen worden ondervonden. Soms komt het niet door de douane bij verzending of soms is het goedkope namaak die niet werkt. Uit deze review is te halen dat Testim gel een product is dat zijn prijs waard is door de snelle inwerking.

Slot

Kort samengevat is Testim een effectieve gel die heel snel werkt. Weinig bijwerkingen maar er wordt afgeraden om als vrouw deze crème te gebruiken omdat deze hierop nadelige effecten kan hebben.

Nu Testim kopen zonder recept »

Testim kopen
1 (20%) 2 stem(men)