Tostran kopen

Je kunt Tostran gel kopen of zelfs Tostran Gel zonder recept bestellen. Toch moet je daarbij voorzichtig zijn. Het is een hormoonpreparaat voor mannen die last hebben aan een tekort van testosteron. Het lichaam maakt het, normaal gesproken, voldoende zelf aan, maar toch zijn er mannen waarbij dat niet het geval is. Een heel belangrijke oorzaak is het ouder worden van de persoon. Je mag het in principe niet gebruiken zonder een recept van je huisarts of specialist. Wanneer de testosteronspiegel daalt, kan dat verschillende kenmerken hebben. Zo kan bijvoorbeeld de seksdrive verminderen, misschien ook wel omdat er erectieproblemen kunnen zijn. Ook is vermoeidheid een bekend verschijnsel net als de slapeloosheid en botafbraak bij veel personen. Ook kan er een toename zijn van buikvet en een afname van spierkracht en zin hebben in seks. Een van de meest vervelende oorzaken zijn de stemmingswisselingen met de neerslachtigheid die daarbij kunnen ontstaan. Wanneer het hormoontekort weer wordt aangevuld zullen veel van de klachten, die ontstaan zijn, weer verdwijnen of verminderen.

Gebruik

Wanneer je de Tostran gel wilt gebruiken is het van belang om de gel op een gereinigde en droge huid aan te brengen. Je moet de gel volledig blijven inwrijven totdat het helemaal door de huid is opgenomen. Wanneer het helemaal is opgenomen dan is belangrijk dat je direct je handen zeer goed wast. Je mag namelijk niet door het geven van een hand de gel doorgeven aan een ander. Je moet je ook, enkele uren, niet wassen of douchen nadat je de gel hebt aangebracht. Je kan het beste de gel de ene dag op je buik aanbrengen en de andere dag op de binnenzijde van beide dijen. Om huidirritatie te voorkomen is het belangrijk dat je steeds wisselt van de plaats op de huid. Zorg er voor dat vrouwen en ook kinderen niet in contact komen met de gel. Daarom is het van groot belang dat u de handen goed wast voordat er een lichamelijk contact is.

tostran kopen zonder recept

Klik om te kopen of voor meer informatie

Hoeveelheid

Je mag natuurlijk niet te veel gel per dag gebruiken. Hier is een bijsluiter voor bijgevoegd. Een dokter zal aangeven hoeveel je mag gebruiken. Normaal mag een volwassenen per dag 3 gram gel gebruiken. Ook zal een arts aangeven hoelang je de gel mag blijven gebruiken. Je mag dagelijks niet meer dan 80 mg testosteron gebruiken wat overeenkomt met 4 gram gel. Zou je namelijk te veel gebruiken dan kunnen er zeer vervelende bijwerkingen ontstaan zoals, het verhogen van de bloeddruk, huidirritatie en een zwelling van de handen en voeten. Indien je bijwerkingen ondervindt dan is het noodzakelijk je arts in te lichten. Hij/zij zal dan aangeven wat je moet doen.

In bepaalde gevallen mag het product niet worden gebruikt. Het mag namelijk niet worden gebruikt wanneer de persoon overgevoelig is voor testosteron. Ook mag het niet worden gebruikt wanneer je jonger dan 18 jaar bent of prostaat- of borstkanker hebt gehad. Het risico bij het gebruik van de gel is het toenemende effect op het krijgen van prostaatkanker. Indien je een vrouw bent is het product helemaal niet toepasbaar. Je moet voor het gebruik toch eerst met je dokter een goed gesprek hebben over het gebruik van het middel. Hij zal nagaan of je een vergrote prostaat hebt of een te hoge bloeddruk. Ook de wisselwerking met andere medicijnen zal een huisarts nagaan. Dus het is belangrijk dat je het product pas gaat gebruiken wanneer je huisarts alles heeft nagekeken en je heeft gezegd wat de bijwerkingen kunnen zijn. Hij zal daarbij ook zeggen dat je direct een consult moet aanvragen zodra je bijwerkingen ondervindt van het product. Omdat het de ontwikkeling van een nog niet geboren baby kan beïnvloeden moeten zwangere vrouwen er voor zorgen dat ze zeker niet in aanraking komen met het product.

Wat een arts ook zeker van je zal moeten weten of dat je last hebt van slaapapneu. Dat is het tijdelijk stoppen van de ademhaling tijdens het slapen. Indien dit namelijk zou toenemen kan dat ernstige gevolgen voor je hebben. Wat we hier hebben aangegeven zijn nog maar enkele van de vele bijwerkingen die het product kan hebben. Je zal zeker ook de arts moeten raadplegen wanneer je aanhoudende erecties hebt of heel snel nerveus bent. Ga niet zelf experimenteren wanneer je een van de bekende klachten krijgt. Ga tijdig naar de dokter. Wacht nooit te lang. Het kan anders te laat zijn. De dokter is er om je te helpen en zal dat ook zeker doen.

Aanschaffen

Je kan altijd Tostran kopen. Tostran gel kopen kan via de vele sites op internet. Je kan dus Tostran gel bestellen zonder recept maar het zal je wel duidelijk zijn geworden dat hier gevaren aan zitten die je zeker moet zien te voorkomen. Het moet een middel zijn die je helpt en niet ervoor zorgt dat je van de regen in de drup komt. Dat zou namelijk een zeer slechte zaak zijn. De Tostran gel prijs is zeer verschillend. Er zijn sites waar Tostran Gel 20mg/g, dus een inhoud heeft van 60 g, wordt aangeboden voor ongeveer € 50,00 maar er zijn er ook die hetzelfde product aanbieden voor ruim € 100,00 Dus het is wel belangrijk dat, als je toch een dergelijk product online wilt aanschaffen, meerder sites bezoekt om op die manier kosten te besparen. Tostran Gel online aanschaffen heeft het nadeel omdat je nooit precies weet wat je koopt. Alternatieve producten zijn Testogel en Androgel.

Koop het met een doktersrecept bij een erkende apotheek, dan weet je zeker dat je een goed product hebt. Wanneer je product aanschaft omdat je last hebt van erectieproblemen dan kan je dat misschien wel oplossen door het product te gebruiken maar, als je er andere, veel ergere problemen van krijgt, dan zal je daarmee niet geholpen zijn. Aarzel dan ook nooit om naar je huisarts te gaan. Een vraag is nooit gek. Een arts is op alles voorbereid. Je hebt er niets aan wanneer je het voor het een kwaal gebruikt die opgelost wordt maar er veel andere narige problemen voor terugkrijgt. Denk ook maar eens aan huiduitslag, jeuk, roodheid van de huid, ademhalingsmoeilijkheden bij de slaap, benauwd zijn, overgeven, veranderen van de huidkleur, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het kan allemaal het gevolg zijn van een te hoge dosering van de gel. De huisarts zal de dosering dan aanpassen zodat u er alleen maar profijt van hebt en geen verdriet.

Sport

Indien je een sportbeoefenaar bent dan is het van groot belang dat erop gelet wordt dat Tostran testosteron bevat. Dat zal bij een dopingcontrole een positieve uitslag kunnen geven. Het staat namelijk op de lijst van de verboden middelen. Ook mag een vrouwelijke sportster het niet gebruiken in verband met de vermannelijke effecten die het kunnen hebben.

Gevaar van overbrengen

Het mag onder geen beding overgebracht worden op anderen die het niet nodig hebben. Denk hierbij aan vrouwen en kinderen. De overdacht van het product zal alleen worden veroorzaakt door het lichamelijke contact. Dus van huid op huid. Het kan dan namelijk bij de persoon die het niet gebruikt leiden tot een hogere testosteron waarde. Dat moet men dus voorkomen. Bij langdurig overbrengen op deze wijze kan dat leiden tot een extra haargroei, het zwaarder worden van de stem of bij vrouwen de menstruatiecyclus doen veranderen. Breng daarom op de plaats, waar je de gel hebt ingesmeerd, loszittende kleding aan.

Ook het wassen van de handen, waarmee je de gel hebt ingesmeerd, moeten zeer goed worden gewassen met zeep. Om problemen bij het hebben van geslachtsgemeenschap te voorkomen moeten er minimaal vuur verstreken zijn, dan is het risico effect verdwenen. Bij het contact met kinderen kun je overdracht voorkomen door de aanbrengplaats goed met kleding te bedekken. Wordt Tostran door een zorgverlener aangebracht zal deze zeker wegwerphandschoenen dragen. Ze dienen wel alcohol bestendig te zijn omdat de gel ethanol en isoproylalcohol bevat. Voorzichtigheid is het halve werk. Het is een goed middel, als het op de juiste manier wordt gebruikt.

Nu Tostran kopen zonder recept »

Tostran kopen
2.8 (56.36%) 11 stem(men)